2012. december 28., péntek

RICANA oxygén terápiás eszköz - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Hatásosabbá teszi a chi- gép hatékonyságát
Az oxygén terápia leírása:
A szervezet oxigénellátásának javításával olyan betegségeket is kezelni lehet, melyek nem szervi eredetűek, pl. a pánikbetegség, a stressz okozta lelki problémák vagy az impotencia. Az érelmesze­sedés, a különféle izületi és reumatlkus fájdalmak, az allergia leküzdésében is döntő szerepet kap az oxigén mennyisége. Külön­böző vizsgálatok igazolták, hogy az oxigénterápia célja a megfelelő parciális oxigénnyomás helyreállítása. Az oxigén katalizátorként segíti elő a gyógyulási folyamatokat, növeli a szervezet energiaszintjét, aktiválja a szívműködést.
 Akinek nincs lehetősége rendszeres testmozgásra friss levegőn, akár az idő hiánya, akár betegség vagy csökkent mozgásképesség miatt, annak ideális eszköz a jobb közérzet eléréséhez a Ricana oxigénfejlesztö gömb.
 A Ricana oxigénfejlesztő gömb a müncheni műszaki egyetem klinikája által ajánlott készülék, mely háromféle anyagból kémiai úton tiszta, elemi oxigént fejleszt Ez a tiszta állapotú oxigén számos jótékony hatása mellett növeli a koncentrációs képességet segít ellazulni stresszes helyzetekben. Egy kezelés időtartama körülbelül 20 perc, ezalatt a készülékben keletkező mintegy 40 liter tiszta oxigént lélegzünk be. Ennek a jóté­kony hatása azonnal jelentkezik, a sejtek friss oxigénhez jutnak javul a vérkép, hatékonyabbá válik az anyagcsere. Kezelése rendkívül egyszerű és biztonságos.
 Felerősíti az infrakezelések hatását!
 Az infraszauna kezelésekkel egyidejűleg végzett oxigénterápia felerősíti a jótékony infravörös sugárzás hatását, a vérkeringés fokozódása miatt az oxigén gyorsabban jut el a sejtekhez, a méregtelenítés hatékonyabbá válik. A felhalmozott zsír égetése folyamatosan energiát követel, melynek utánpótlásában segít a tudatosan bevitt oxigén. A kombinált infraszauna - oxigén kezelés rendkívül hatékonyan erősíti az immunrendszert. A friss és tiszta oxigén belélegzése akkor fejti ki legeredményesebben jótékony hatását, ha a belégzéssel egyidőben vagy közvetlenül utána erős testmozgást végzünk. A napsugárszauna használata megfelel egy ilyen erős testmozgásnak.
 Az aktív testedzésen kívül érdemes a készüléket gerinctornáztatás közben is használni. A hagyományos, vagy levegőágyas chi-géppeltörténő gerinctornáztatás is sokkal hatékonyabb akkor, ha a készülék használata közben oxigén belélegeztetést végzünk. Ez fokozza a vérkeringést, javítja az anyagcserét és tisztítja a légutakat, elősegíti a szövetek regenerálódását.
 Ez a kombináció még tovább bővíthető: a napsugármatrac használata növeli a gerinc-tornáztató készülékek és az oxigénterápia hatásfokát is. Az oxigéngömb hatásátIONO-HOMO oxigénionizációs terápiával tovább fokozhatjuk.
 Kinek van szüksége pótlólagos oxigén bevitelre?
 Számos előnye miatt mindenkinek az egészségére jótékony hatással van!
 Azoknak, akiknek fontos szépségük és fiatalságuk megőrzése Menedzsereknek és vállalkozóknak - a stressz és túlterheltség érzésének elkerülésére Szellemi dolgozóknak, mert serkenti az agyműködést, fokozza a szellemi és fizikai teljesítményt Egyetemi hallgatóknak tanuláskor, főleg vizsgaidőszakban Várandós nőknek - a magzat megfelelő oxigénellátásának biztosítására Gépkocsivezetőknek, akik túlzott levegőszennyezésnek vannak kitéve Mindenkinek, aki sok dohányzás vagy alkoholfogyasztás miatt egészségkárosodást szenvedett Sportolóknak és művészeknek Idősebb korban szellemi hanyatlás, Alzheimer-kór megelőzésére Bárkinek, aki átmenetileg kevesebbet tud aludni, mert hosszabb munkanapokat kell teljesítenie
 Hogyan segíti elő a wellness-érzés kialakulását, a testi-lelki jó közérzetet?
 Jobb vérellátást biztosít a testszövetek számára Javítja a belső szervek működését Növeli az életenergia szintet Egészségtől sugárzó bőrszínt, selymesebb bőrfelületed ad, csökkenti a ráncosodást a jobb vérkeringésnek köszönhetően Megelőzi az idősebb korban gyakran előforduló szédülést Sportban, testedzéskor, kiránduláskor nagyobb kitartást kölcsönöz, csökkenti az izomláz kialakulását Élénkséget, frissességet, nagyobb vitalitást sugárzó megjelenést kölcsönöz Nagyobb koncentráció-képesség dolgozatok, felmérések írásakor az iskolában, a tanulásban Hosszabb távú gépkocsivezetés közben is használható, megakadályozza a figyelem lankadását
 Miért van szükségünk színtiszta oxigénre?
 Mert újratölti energiával a fáradt agyat! Energiát ad a fáradt agynak. Ezért hatékony a vizsgázók, a szellemi munkát végzők figyelmének fenntartásában és a szellemi hanyatlás megelőzésében. Mert megőrzi és fokozza a vitalitást és szépséget! Fürdés közben oxigént engedve a vízbe, az oldott oxigén rugalmasságot ad a légszennyeződéstől és stressztől fáradt bőrnek. Belélegezve is egészségest bőrszínt ad, fiatalítja az arcbőrt is. A gépkocsivezetőket mentesíti a kipufogógázok káros hatásaitól! A friss oxigén hatására a szén-monoxid által okozott álmosság, fejfájás és légzési problémák megszűnnek. Utolérhetetlen a másnaposság leküzdésében! Ha ivás után oxigént lélegzik be, az alkohol miatt oxigénhiányos állapotba került központi idegrendszer normalizálódik. Az élénkség, figyelem és reakcióképesség újra nő, a másnaposság elmúlik. A dohányzástól fáradt tüdőt normalizálja! A cigarettában lévő szén-monoxidtól elfáradt tüdő a tiszta, friss oxigén hatására regenerálódik. Megduplázza a testedzés és sport örömét! Az oxigén nemcsak csökkenti a sport utáni fáradtság-érzetet, hanem aktiválja a vérkeringést és csökkenti a pulzust, növeli az energiaszintet és a kitartást. Japánban, Európában és más fejlett országokban is tudják és alkalmazzák ezt. A várandós nő és a magzat egészségéért! A megfelelő oxigén-ellátás aktiválja a vérkeringést és segíti a tápanyagok szállítását a magzat és az anya számára.


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 14:30
. RICANA oxygén terápiás eszköz - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése