2012. december 24., hétfő

Nagy szív alakú charoit medál 925 - Jelenlegi ára: 2 550 Ft


AZ AUKCIÓ TÁRGYA:
  EZÜST MEDÁL
CSODÁS&KÜLÖNLEGES
SZÍV ALAKÚ CHAROIT KŐVEL
Akasztó anyaga: 925-s sterling silver
(beírt jel: 925)
Kő mérete: 4. 5X4. 2cm
A 2. kép egy akasztója már a kőben van.
Súly: 75karát
Származási hely: Chara folyó/Oroszország
Keménység: 6/kezeletlen
charoit
Gyógyhatása: a csaroit a negatív energiát gyógyítóvá alakítja át, a rendellenességeket pedig jóllétté változtatja át. A kimerült testet újra energiával tölti fel, meggyógyítja és kiegyenlíti a kettőségeket, szabályozza a vérnyomást. Jótékonyan hat a szemre, a szívre, a májra és a hasnyálmirigyre. Visszafordítja az alkohol okozta májkárosodást, valamint enyhíti a görcsöket, a fájásokat és a fájdalmakat. A csaroit hatására mélyen és gyermeki békességben alszunk, intenzíven álmodunk, búcsút inthetünk az álmatlanságnak. Hasznos olyan esetben, amikor a vegetatív idegrendszer hibás működése károsan hat a szívre.
Színe: lila.
Jellegzetességei: a csaroit az átalakulás köve. Lélekkő, amely legyőzi a félelmet. Serkenti a belső látást és a spirituális előrelátást, segít megbirkózni a spirituális szinten bekövetkező óriási változással. Ezt megkönnyítve szintetizálja a szíve– és a koronacsakrát, tisztítja az aurát, és fokozza a feltétel nélküli szeretetet. Támogatja a rezgések megváltozását, és a magasabb rendű valósághoz kapcsolódik. Ugyan akkor mélyreható fizikai– érzelmi gyógyulást idéz elő. Hozzájárul ahhoz, hogy a jelen pillanatot tökéletesen fogadjuk el.
! EXTRA!
Kérlek vedd figyelembe licitáláskor, ha licitzárás után két héten belül nem történik meg az adás-vétel negatív adása mellett a terméket újra meghirdetem!



Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2013-01-05 11:39
. Nagy szív alakú charoit medál 925 - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése